VÅREN 2021:

På grunn av koronasituasjonen vil vi foreløpig ikke kunne arrangere fredagsklatring eller kurs slik som vanlig. Vi kommer i stedet til å legge opp til alternative, digitale arrangement fram til situasjonen bedrer seg. Følg med på facebook-siden vår!

Vi har derfor redusert medlemsavgiften  til 50 NOK (student) og 100 NOK (ikke student).

Due to the corona situation we will not be able to organize friday climbing and courses as usual. Follow us on facebook to keep track of digital events! We therefore reduced the membership fee to 50 NOK ( students) and 100 NOK (non-students).

Treningstider høsten 2020

Treninger med instruktører i Blindernhallen:

Mandager 19.30 - 21.30

Hos oss har du mulighet til å låne alt av utstyr du måtte trenge til treningsøkten: fra sko, til sele til taubrems. Treningen skjer med instruktører tilstede som innebærer at man kan få hjelp til å sikres opp veggen og til oppfølging på egen sikringsteknikk. Det er også mulighet til å ta brattkorttesten. Møt opp alene eller sammen med klatrepartner!

Fredagsklatring på Vulkan

Fredag: 17.00-19.00

På fredager er det åpen trening for medlemmer, med både klatring og buldring. Her har vi ikke instruktører til stede og det er dermed krav om brattkort. Tauleie er inkludert i inngangen, men sko og sele må tas med (eller leies). Mer info på facebook-event!

Vi sees på trening!

UTSTYR
Lån utstyr
Rabatter

LOKALER
Buldrerommet
Klatreveggen

CHAT MED OSS

Den raskeste måten å få svar på.

TA KONTAKT

OSI SENTRALT

Få siste nytt fra hovedstyret.

BESØK SIDEN

FØLG OSI KLATRING