Våren 2019 arrangerer vi treninger i klatreveggen følgende tider:

• Mandag 17.30 - 21.30
  • Tirsdag 19.00 - 21.45

Fra uke 6 (mandag 4. februar) til uke 12 (tirsdag 19. mars) vil det være instruktører til stede under treningene, for å holde oppsyn og bistå med råd. Vi håper å tilby flere treninger også etter dette, men kalenderen er ennå ikke satt opp. I vinterferien (uke 8) vil det ikke være instruktører til stede.

Når det er instruktør tilstede kan du også avlegge brattkortprøven. For å benytte klatreveggen når det ikke er instruktør tilstede, må du ha bestått brattkortprøven.

Hallen kan også brukes i ukedagene mellom 07.00 og 13.00, forutsatt at den ikke benyttes til undervisning eller andre arrangementer. I tillegg er hallen åpen lørdager fra 10.00 - 17.00. Å bruke hallen på disse tidspunktene krever selvfølgelig at du har brattkort, siden det ikke er instruktører tilstede.

Onsdag er vår kurskveld. Annenhver uke veksler vi mellom å holde kurs i topptauklatring og klatring på led. Etter å ha tatt våre to kurs kan du ta brattkortprøven og benytte veggen fritt.

Alle kurs finner du på her nettsiden vår. Her finner du de spesifikke datoene som gjelder for semesteret.

I tillegg til klatreveggen har vi et buldrerom vegg i vegg med idrettshallen på Blindern. Her trenger du ingen erfaring for å klatre. Både klatreveggen og buldrerommet er gratis å benytte for OSI Klatrings medlemmer, men det forutsetter at du også er medlem i SiO Athletica, siden veggene ligger i deres lokaler.

PS: Vi låner ikke ut basisutstyr som sko og klatresele, bortsett fra under offisielle treninger.

Vi sees i veggen!

In the spring of 2019, we arrange official trainings on these days:

• Monday 17.30 - 21.30
  • Tuesday 19.00 - 21.45

From week 6 (Monday feb. 4) until week 12 (Tuesday mar. 20), there will be instructors present during the official training times. We will try to extend the period of official trainings beyond this, but we still have to work out the calendar, as our instructors have exams and other plans as well. During the winter break (week 8) there will be no instructors present.

At all times when there’s no instructor present, you must have the Norwegian climbing certificate (Brattkort).

The climbing wall can also be used on weekdays between 07.00 and 13.00, given that there’s no events (exams etc.) taking place in the gym. Additionally, the climbing wall is open on Saturdays between 10.00 and 17.00. These times are all dependent on you having the climbing certificate, as no instructors are present except Monday and Tuesday nights.

Wednesdays we arrange courses in lead and top rope climbing. After taking these courses, you can take the climbing certificate test, and use the climbing wall on your own. The climbing certificate test can be taken whenever there’s a instructor present, given that you have completed the two courses.

All the specific course dates are posted here on our website on a semester by semester basis.

In addition, we have a bouldering room located in the same building as the climbing wall. This can be used without any type of certificate. In order to use both the wall and the bouldering room, you need to be a member of OSI Klatring, and a member of SiO Athletica, as the wall and bouldering room are located within their gym.

PS: We do not lend out basic equipment such as shoes and harnesses, except during official training times.

See you climbing!

UTSTYR
Lån utstyr
Rabatter

LOKALER
Buldrerommet
Klatreveggen

CHAT MED OSS

Den raskeste måten å få svar på.

TA KONTAKT

OSI SENTRALT

Få siste nytt fra hovedstyret.

BESØK SIDEN

FØLG OSI KLATRING