Høsten 2018 er klatreveggen på Blindern åpen følgende tidspunkter:

• Mandag 17.30 - 21.45
  • Tirsdag 19.00 - 21.45
  • Lørdag 10.00 - 17.00

Treninger med instruktør er over for høstsemesteret. For å benytte klatreveggen når det ikke er instruktør tilstede, må du ha bestått brattkortprøven.

I tillegg kan hallen brukes i ukedagene mellom 07.00 og 13.00, forutsatt at den ikke benyttes til undervisning eller andre arrangementer.

Onsdag er vår kurskveld. Annenhver uke veksler vi mellom å holde kurs i topptauklatring og klatring på led. Etter å ha tatt våre to kurs kan du ta brattkortprøven og benytte veggen fritt. Påmelding til kurs finner du her på nettsiden vår.

I tillegg til klatreveggen har vi et buldrerom vegg i vegg med idrettshallen på Blindern. Her trenger du ingen erfaring for å klatre. Både klatreveggen og buldrerommet er gratis å benytte for OSI Klatrings medlemmer, men det forutsetter at du også er medlem i SiO Athletica, siden veggene ligger i deres lokaler.

Dersom du ikke er medlem, kan klatreveggen og buldrerommet benyttes mot en avgift på 30 kroner som betales i resepsjonen hos SiO Athletica. For å bruke klatreveggen må også de som ikke er medlem kunne dokumentere at de har avlagt brattkortprøven.

Vi sees i veggen!

OM KLUBBEN

UTSTYR
Lån utstyr
Rabatter

LOKALER
Buldrerommet
Klatreveggen

CHAT MED OSS

Den raskeste måten å få svar på.

TA KONTAKT

OSI SENTRALT

Få siste nytt fra hovedstyret.

BESØK SIDEN

FØLG OSI KLATRING